Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligers zijn de motor achter de Kindervakantieweek. Zonder enthousiaste en gemotiveerde ouders kunnen wij deze 3 dagen niet organiseren voor de kinderen uit de wijk. Er doen ca. 120 kinderen mee aan de Kindervakantieweek. Alle kinderen worden ingedeeld in groepen die begeleid worden door minimaal 2 vrijwilligers. Daarnaast is er bij sommige activiteiten extra begeleiding nodig. De Kindervakantieweek kan dus niet zonder u! Alle vrijwilligers krijgen van ons een T-shirt met logo. Dit is leuk als aandenken, maar tijdens deze 3 dagen vooral erg praktisch voor de herkenbaarheid.

Hoeveel hulp wordt er van me verwacht?

Eén dag zou fijn zijn, en meerdere dagen natuurlijk nog fijner. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te helpen, dan kunt u een familielid, vriend of vriendin vragen dit te doen. De minimum leeftijd is 16 jaar.

Kinderen wiens ouders niet kunnen meehelpen en geen vervanger kunnen regelen, komen op een wachtlijst te staan. Als er genoeg vrijwilligers zijn, wordt gekeken of deze kinderen ook kunnen worden geplaatst.