Over de KVW

Welkom

Welkom bij de Kindervakantieweek 2018 voor de kinderen van de wijk Muntel/Vliert/ Orthenpoort in ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar organiseert Stichting De Hobbel een jaarlijks feest voor kinderen met sport, spel en vooral heel veel plezier als uitgangspunt!

Het thema van de Kindervakantieweek 2018 luidt: “Een reis rondom de wereld in 3 dagen”.

De kindervakantieweek wordt georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, die woonachtig zijn in de wijk Muntel/Vliert of Orthenpoort in Den Bosch. Dit jaar is het alweer de 6e keer dat een groep enthousiaste vrijwilligers zich inzet voor 3 fantastische dagen. Via de Kindervakantieweek wordt bereikt dat in de wijk de Muntel/de Vliert kinderen actief met elkaar de start van de zomervakantie beleven. Inmiddels is de Kindervakantieweek uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend “feest” voor alle kinderen uit de wijk.

Traditiegetrouw vindt de Kindervakantieweek (KVW) plaats in de 1e week van de zomervakantie. Dit jaar zijn de kinderen van maandag 9 juli tot en met woensdag 11 juli 2018 van harte welkom om te genieten van 3 dagen  “fun” en verschillende activiteiten, workshops en spelletjes rondom het thema: “Een reis rondom de wereld in 3 dagen”.

Benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten? Neem een kijkje in het programma.

Jaarlijks nemen er zo’n 120 kinderen deel aan de Kindervakantieweek op het Taxandriaplein. Om al die kinderen te voorzien van een paar fantastische dagen zetten ruim 60 vrijwilligers zich jaarlijks in om er een feestje van te maken. Meer weten over het vrijwilligersreglement? Klik dan hier!

Deelname aan de KVW bedraagt €30.- per kind. Hierin is lunch, drank, fruit, versnaperingen gedurende de dag inbegrepen. Het is niet nodig om uw kind eten, drinken of snoep mee te geven.

Ook dit jaar is het streven om 15 – 20 “golden tickets” uit te delen. Deze kinderen mogen gratis mee doen, omdat ze in een gezinssituatie zitten waar meedoen anders problematisch zou zijn (bijv. door armoede e.o. andere problemen). Wilt u hier een financiële bijdrage aan leveren? Dit wordt zeer gewaardeerd en kan tijdens de inschrijving van uw eigen kind(eren).