De inschrijfavond is op Woensdag 30 Mei 2018 vanaf 20.00 uur.

• Vul het inschrijfformulier in en neem dit uitgeprint mee (3 kinderen in per inschrijfformulier. Uitsluitend kinderen uit hetzelfde gezin mogen op 1 inschrijfformulier worden ingeschreven.)
  • De contributie dients contant te worden betaald (30 Euro per kind), ook donaties zijn welkom, dit geeft ons de kans meer golden tickets te vergeven.
  • Kom op tijd want vol is vol,  Inschrijving is op volgorde van aanmelding. Er kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen.

Let op, we hebben iets nieuws!
Om de mensen die DRIE DAGEN komen helpen als vrijwilliger extra te bedanken, hebben we dit jaar de “EARLY BIRD” ingevoerd.
Kom je drie dagen vrijwilligen dan heb je recht op een “Early Bird” inschrijven en start de inschrijving voor jou ook op Woensdag 30 Mei, maar dan al om 19.00 uur.