Als vrijwilliger

INSCHRIJVEN ALS VRIJWILLIGER

Per dag hebben we 35 vrijwilligers nodig om ook dit jaar de kindervakantieweek weer een succes te maken en de kinderen een fantastische start van de vakantie te bezorgen.

Maandag: Is het een echte bouwdag vandaag worden de hutten in elkaar getimmerd. Naast het begeleiden van de groepen, zijn enige muscles en bouwkundig inzicht geen overbodige luxe.

Dinsdag: Hebben we verschillende workshops gepland en worden de hutten verder aangekleed. Naast het begeleiden van de groepen, zijn creativiteit en handigheid praktische eigenschappen.

Woensdag: Staat in het teken van de zeskamp en moeten de hutten weer worden afgebroken. Hier zoeken we een combinatie van enthousiasme en het niet erg vinden de hutten weer te ontmantelen.

Kom je alle drie de dagen helpen, dan start de inschrijving voor jou ook op Woensdag 30 Mei, maar dan al om 19.00 uur en niet om 20.00 zoals voor de andere deelnemers en vrijwilligers.